SsangYong Tivoli Ajánlat

Már 4.290.000 Ft tól elérhető!

  • 5 év vagy 100.000Km garancia
  • 2,5 % THM Akciós finanszírozási programot indítunk,
    mely érvényes minden új modellre.
  • Ajándék szerviz plusz szolgáltatások

További részletekről kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat felvétel

Fedezze fel!

Stílus és karakter

A Tivoli dizájnját a modern városi építészet és a természet hullámzó vonalai ihlették. Ennek köszönhetően a Tivoli magára vonzza a figyelmet, mivel határozott érzelmeket kelt a szemlélőben. Szeressen bele Ön is a Tivoli fiatalos önbizalmába és dinamikus, elegáns, határozott stílusába!

Teljesítmény és takarékosság

A nagy teljesítményű, megbízható motorok a vezetőt minden út során sportos érzelmekkel kerítik hatalmukba. A Tivoli helytáll mind a városban, mind az autópályán. A többféle hajtásváltozat közül garantáltan megtalálja az igényeihez illőt!

Rend és funkció

Az új Tivoliban a belső tér rugalmasan konfigurálható. A számtalan praktikus tárolórekesszel és tárolóhellyel könnyen rend teremthető az utastérben. Éljen a saját stílusa szerint és élvezze a szabadságot!

SsangYong-tivoli

Áttekintés

Az ülésbevonatokat gondosan választottuk meg – minőségi, puha anyagok, elegáns, exkluzív varratdizájnnal. A külső már önmagában sportos érzelmeket kelt a vezetőben. A Tivoli ülésbevonatai hozzájárulnak a belső tér egyedülálló hangulatához. A belső tér gazdag felszereltségét egészíti ki az ergonomikus, fűthető, optimális fogást biztosító, „D” formájú sportkormánykerék.

Érdekel

SMART SUV

ELEKTRONIKUS MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER (ESP)

Az elektronikus menetstabilizáló rendszer folyamatosan figyeli az útviszonyokat és a jármű állapotát, és kiigazítja a motor teljesítményét és a fékerőt, ha az a veszély fenyeget, hogy a vezető elveszíti uralmát a jármű felett.

ABRONCSNYOMÁS-ELLENŐRZŐ RENDSZER (TPMS)

A TPMS folyamatosan ellenőrzi az abroncsok nyomását és tájékoztatja a vezetőt minden változásról, így időben felismerhető a túl alacsony abroncsnyomás.


TÁBLAFELISMERŐ RENDSZER (TSR)

A rendszer észleli a sebességkorlátozásokat az út mentén és tájékoztatja a vezetőt a műszerfalban található kijelzőn keresztül.
Cat with Attitude

Érdekli az autó?

Értékesítő kollégáinkkal már most egyeztessen időpontot és nézze meg élőben a SsangYong Tivoli -t!

Érdekel