Mint minden weboldal, a budapestautoszalon.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tájékoztatásért olvassa el Adatvédelmi Tájékozatónkat.

Rólunk

Több mint 20 éves értékesítési tapasztalattal a hátunk mögött, 2009-ben hoztuk létre cégünket azzal a szándékkal, hogy átlagon felüli környezetben, minőségi, magas színvonalú személyre szabott kiszolgálásban részesítsük Ügyfeleinket.

Autószalonunkban a forgalmazott márkák teljes típusválasztéka megtalálható. Kollégáink, naprakész információkkal, teljeskörű típus ismereti tapasztalatokkal, gyakorlati segítséggel állnak az Ügyfelek rendelkezésére.

Márkaszervizünkben az évente megforduló több ezer modell átvizsgálási és javítási munkáit, okleveles, jól képzett autószerelőink végzik el. Ezen feladatra egy 700 m2 területű műhelycsarnok áll a szakembereink rendelkezésére, teljes szerviz infrastruktúrával. A forgalmazott márkáink mellett - márka függetlenül - bármely típus szervizelését vállaljuk.

Az ország egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk, így a megvásárolt autókat, akár rövid határidővel tudjuk átadni kedves Vásárlóink részére.

Használt autó kereskedésünkben, több mint száz, a cégünk által átvizsgált autó közül válogathat. Eladásra kínált gépjárművet típustól, évjárattól, állapottól függetlenül reális áron beszámítjuk vagy megvásároljuk.

Cégünk a finanszírozási piacon megtalálható bankok legtöbbjével, együttműködési szerződésben áll. Ezen partneri kapcsolatok, lehetővé teszik számunkra, hogy ügyfeleink részére, akár új vagy használt autó esetén, a lehető legkedvezőbb ajánlatott kínáljuk.

Ami Önnek fontos, az nekünk is…

Önt is várjuk egy tesztvezetésre a 2015-ös Év Mitsubishi Márkakereskedésében !

Forgalmazott márkáink:

MITSUBISHI MOTORS

Története:

 

1870-ben Yataro Iwasaki, egy japán rizskereskedő család gyermeke Tsukumo Shokai néven létrehozta saját kereskedőcégét, amelyhez három hajó is tartozott. 1875-ben Iwasaki új nevet adott cégének: Mitsubishi Gőzhajó Társaság. A családi címer három gyémántja, valamint egy baráti család három tölgylevelet ábrázoló címeréből alakult ki az embléma. „Mitsu” jelentése magyarul három, a „bishi” pedig a gyémánt japán elnevezése. A mai Mitsubishi-embléma 1914 óta változatlan.

1917-ben a Mitsubishi-birodalom hajói után megszületett az első sorozatban gyártott japán személyautó, a Mitsubishi A-modell. A hétüléses, favázas autóba 2,8 literes, négyhengeres, 35 lóerős benzinmotor került. Egy évvel később bemutatták a cég első teherautóját (T-1), 1920-ban elkészült az első Mitsubishi gőzmozdony, 1921-ben pedig levegőbe emelkedett a gyár első repülőgépe. 1933-ban a Mitsubishi bemutatta a világ első búvárhajóját, amely 1000 méteres mélységbe tudott leereszkedni. A ma több mint negyven óriásvállalatból álló Mitsubishi-csoport a világ egyik legnagyobb és legkiterjedtebb ipari konszernje. Ezek között szerepel az 1970-ben önállóvá vált Mitsubishi Motors Corporation éppúgy, mint a szórakoztató-elektronikával, telekommunikációval, számítástechnikával foglalkozó Mitsubishi Electric, vagy a fényképezőgépeiről ismert Nikon. Kevesen tudják például azt is, hogy a világ egyik legnagyobb bankját a Mitsubishi tudhatja magáénak, és hogy Japán egyik legnépszerűbb söre, a Kirin is a Mitsubishi-konszern terméke.

A Mitsubishi Motors Corporation mérnökei az elmúlt három évtizedben hihetetlen tempót diktálnak a fejlesztésben. Kifinomult motortechnika, többszelepes vezérlés, előbb mechanikus majd elektronikus befecskendezés, közvetlen benzinbefecskendezés (GDI-technológia), összkerék-meghajtás és összkerék-kormányzás, elektronikus motor- és futómű-felügyeleti rendszer, nem utolsó sorban magas szintű biztonsági és környezetvédelmi megoldások jelzik: A Mitsubishi a világélvonalába tartozó autók gyártása mellett kötelezte el magát.

Az 5 év / 200.000 km-es garancia minden 2011. június 6. után megrendelt személyautóra vonatkozik.

Fényezési és felületi korrózió garancia:

3 év garancia kilométer korlátozás nélkül

Átrozsdásodási garancia:

12 év km korlát nélkül (2004-es modellévtől)
Az átrozsdásodási garancia feltétele: Az előírások alapján évenként elvégzett és szervizfüzetben dokumentált karosszériaellenőrzés.

SUBARU

Gyártó

Fuji Heavy Industries

A Subaru a Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI) [Fuji Nehézipari Kft.] gépjármű divíziója, átfogó, sokoldalú járműfelszerelés gyártó. Az FHI a megbízható technológián alapuló innovatív termékek sorát fejleszti ki divízióiban, mint a Gépjármű Divízió, a Repülési és Űrhajózási Divízió, az Autóbusz és Előre Gyártott Ház Divízió, az Ipari Termékek Divízió, valamint a Szállítási és Ökológiai Rendszerek Divízió. Az FHI szándéka kiváló minőségű termékek kifejlesztése, és az, hogy a XXI. században globálisan fontos tényezővé váljon. Az emberiség és a Föld jövőjének védelme érdekében az FHI az úttörő szerep vállalásával és a hagyományok tiszteletével egyéni jelleget sugárzó és sokat ígérő termékeket hoz létre. Az FHI a szabad gondolkodásból, a rugalmasságból és a kiapadhatatlan lelkesedésből fakadó technológiák keresztezéséből származó technológiával rendelkezik.

A Subaru név eredete

A Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI) első elnökének, Kenji Kitá-nak határozott nézetei voltak az autókkal kapcsolatban. "Ha valaki autót akar építeni, egyedülálló autót építsen." "A japán autóknak japán neve legyen". Mr. Kita szenvedélyesen akart személyautót gyártani, és ő lelkesedett leginkább a cég első személyautó prototípusáért, az 1954-es P-1-ért.

Mr. Kita javaslatokat kért a cégen belül a P-1 elnevezésére, de egyik sem tetszett neki. Végül, Mr. Kita a szívében csendesen ápolgatott gyönyörű japán nevet adta az autónak - Subaru.

A Subaru a Bika (Taurus) csillagkép egyik csillaghalmazának neve. Csillagai közül hat szabad szemmel is látható, de kb. 250 kékes színű csillaga csak távcsővel.

Nyugaton a halmazt Fiastyúknak nevezik, melynek neve Kínában Mao, Japánban pedig Subaru ("vezérel" vagy "összegyűjt"). Japánban még Mutsuraboshi ("hat csillag") néven is ismeretes, mely néven gyakran az igen régi japán dokumentumokban, mint pl. a Kojiki-ben és a Manyosyu-ban, valamint az irodalomban, mint a Makura-no-soshi-ban említik. A Subaru ősidők óta a japánok egyik legkedveltebb csillaghalmaza. Érdekességként, az FHI hat cég összeolvadásaként jött létre, így látható, hogy a Subaru valóban találó név.

 

Az 5 év / 200.000 km-es garancia minden 2011. június 6. után megrendelt személyautóra vonatkozik.

Fényezési és felületi korrózió garancia

3 év garancia kilométer korlátozás nélkül

Átrozsdásodási garancia:

12 év km korlát nélkül (2004-es modellévtől)
Az átrozsdásodási garancia feltétele: Az előírások alapján évenként elvégzett és szervizfüzetben dokumentált karosszériaellenőrzés.

Alkatrész és tartozék garancia:

Minden eredeti Subaru alkatrészre és tartozékra 2 év km korlátozás nélküli garancia vonatkozik. Ez alól kivételt képeznek a kopó-forgó alkatrészek és a garanciafüzetben részletezett egyéb kizárások.

SsangYong

Márkatörténet

A Ssangyong Motor Company (a név „Ikersárkány”-t jelent) Dél-Korea legrégebbi autógyártója, mely 60 éves története során kezdetben buszok és és teherautók, majd kifejezetten 4x4-es járművek fejlesztésére és gyártására specializálódott.
A vállalat 1954-ben alakult még Ha Dong-Hwan Motor néven és a 1974-ben kezdte meg Korando márkanéven a legendás Jeep Willy terepjárók koreai változatának gyártását és forgalmazását.

A cég 1988-ban vette fel a Ssangyong Motor Company nevet és ugyanebben az évben piacra dobta az első teljesen saját fejlesztésű koreai terepjárót, a második generációs Korando modellt.

1993-ban a Ssangyong szoros partneri megállapodást kötött a Mercedes Benz AG-vel, melynek révén fejlett technológiához jutott (főleg dízel- és benzinmotorok, illetve automata váltók terén) és megkezdte a Mercedes technológiára épülő Musso modellek gyártását.

A 2000-es évek közepére a vállalat Dél-Korea vezető SUV gyártójává vált teljeskörű termékpalettája révén, mely a Rexton, Kyron, Actyon és Actyon Sports terepjárókból, az összkerékhajtással is rendelhető Rodius egyterűből és Chairman luxuslimuzinból állt.

Jelen és jövő

A márka 2010-ben új tulajdonoshoz került, India egyik legnagyobb ipari és szolgáltató konglomerátuma, a világ 100 országában 144.000 alkalmazottat foglalkoztató Mahindra & Mahindra csoport biztosítja a Ssangyong következő években tervezett modelloffenzívájának financiális hátterét. Ennek részeként 2013 és 2016 között 5 teljesen új modellt mutat be a Ssangyong és globális eladásait megkétszerezve 2016-ra évi 300.000 gépkocsi értékesítését tűzte ki célul.

A vállalat székhelye és autógyára a koreai Pyeongtaek-ben, míg saját motorgyártó üzeme Changwon-ban található. Jelenleg összesen kb. 5500 alkalmazottat foglakoztat és a világ 96 országában forgalmazza a Ssangyong modelleket.
Az új tulajdonos által megfogalmazott célkitűzés szerint a Ssangyong "A leginnovatívabb és leginkább megbecsült koreai autógyártóvá" kíván válni.