Aktuális ajánlatunk

Mitsubishi Asx modellre vonatkozik.

  • 5 év vagy 100.000Km garancia
  • 2,5 % THM Akciós finanszírozási programot indítunk,
    mely érvényes minden új Mitsubishi Asx modellre.
  • Ajándék szerviz plusz szolgáltatások

További részletekről kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat felvétel

Fedezze fel!

Technológia

A magas hatásfokú MIVEC benzinmotor variálható szelepszabályozása teremti meg az ASX erejét a lehető leghatékonyabb üzemanyag-felhasználás mellett.

Tágasság

Az ASX az aktív vezetési élmény és a meglepő kényelem esszenciáját testesíti meg. A mérete pont jó, és meglepően könnyen vezethető mind városban, mind országutakon, az utasok kényelmének korlátozása nélkül.

Védelem

Az ASX kiválóan szerepelt az Euro NCAP töréstesztjén, amelyen a lehető legtöbb, azaz 5 csillagot szerzett - bebizonyítva, hogy a legbiztonságosabb járművek közé tartozik a kategóriájában.

Mitsubishi-asx

Áttekintés

A magas hatásfokú MIVEC benzinmotor variálható szelepszabályozása teremti meg az ASX erejét a lehető leghatékonyabb üzemanyag-felhasználás mellett. Az ASX tervezésekor az elsődleges szempontok között volt a kedvező légellenállás és a kis tömeg, azért hogy az ASX takarékos, és a lehető leghatékonyabb legyen.

Érdekel

A legmodernebb elektronikai technológia

Aktív Stablilitáskontroll (MASC)

Az Aktív stabilitáskontroll rendszere a fedélzeten lévő érzékelők adataiból elemzi a jármű mozgását, és azonosítja az oldalirányú megcsúszást. A motor teljesítményének szabályozásával és a megfelelő kerekek fékezésével az ASC fenntartja a jármű stabilitását és irányíthatóságát.

ABS EBD -vel és Fékasszisztenssel

A Blokkolásgátló (ABS) csúszós úton egyrészt csökkenti a féktávolságot, másrészt segít megőrízni a vezetőnek az ASX kormányozhatóságát. Az Elektronikus fékerőelosztó (EBD) biztosítja a fékerő hatékony elosztását a kerekek között. A két rendszer egymással összhangban lévő működésével érhető el a maximális fékezési teljesítmény, illetve vezetési stabilitás.

Hegymeneti Elindulássegítő (HSA)

A HSA megkönnyíti az elindulást meredek emelkedőn, mert nem engedi, hogy a jármű hátraguruljon. Amikor a rendszer emelkedőt észlel, automatikusan fenntartja a féknyomást, amíg a vezető gázt nem ad.

Cat with Attitude

Érdekli az autó?

Értékesítő kollégáinkkal már most egyeztessen időpontot és nézze meg élőben a Mistubishi Asx -et!

Érdekel