Mint minden weboldal, a budapestautoszalon.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tájékoztatásért olvassa el Adatvédelmi Tájékozatónkat.

Gépjármű felvásárlás

Azonnal megvásároljuk autóját

 • Ne vesződjön felesleges hirdetésekkel
 • Nem szükséges szabadságra mennie
 • Azonnal névre vesszük autóját
 • Készpénzben fizetünk
 • Hitellel terhelt autót is megvásárolunk
 • adatait bizalmasan kezeljük

Válasszon bennünket, hívjon most, készpénz 1 órán belül!

1.: Gépkocsiját a napi legjobb áron megvásároljuk

Hívja most!

Éjjel nappal hétvégén is hívható forródrót:
06-20-322-28-11 és/vagy 06-70-604-91-34

2.: Kérjen ajánlatot e-mailben

Mielőtt elküldené ajánlat kérését, kérem az alábbi FONTOS információkat, vegye figyelembe:

 • Cégünk kizárólag abban az esetben tesz ajánlatot, ha a kérelemben feltünteti az eladásra kínált jármű azon értékét, amennyiért készpénzért azonnal megválna tőle.
 • Ajánlatot csak abban az esetben tudunk tenni, ha minden az autót érintő információ birtokában vagyunk.
 • Írásban vagy esetlegesen telefonon tett ajánlatunk semmilyen esetben nem minősül, sem vételi szándéknak, sem garantált árajánlatnak.

Csak jpg, jpeg, gif, png fájlformátumok feltöltése engedélyezett maximum 2 MB méretben.

Adja össze: 3 és 5

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Minden márkájú és típusú autót felvásárolunk

 • Azonnali készpénzfizetés.
 • Átlátható és tisztességes értékbecslés.
 • Hitellel terhelt autóját is megvásároljuk.
 • Az adminisztrációs teendőket elintézzük Ön helyett.

A felvásárlás menete

 1. AZ ÜGYFÉL MEGÉRKEZIK A BUDAPEST AUTÓSZALON TELEPHELYRE
  Megérkezése után a felvásárlási osztályunk egyik szakembere fogadja Önt, és ismerteti az egész eljárást.

 2. AZ OKMÁNYOK ÉS AZ AZONOSÍTÓJELEK ELLENŐRZÉSE
  Először a forgalmi engedély adatainak ellenőrzésére kerül sor, s hogy Ön-e a valódi tulajdonos. Amennyiben nem Ön a tulajdonos, elegendő, ha beszerzi a törzskönyvbe bejegyzett tulajdonos írásbeli, közjegyző által hitelesített meghatalmazását (csak legfeljebb 2 200 000 HUF értékű autóknál). Ekkor ellenőrizzük a gépjármű korábbi sérüléseit, kártörténetét.

 3. PRÓBAÚT: A MENETTULAJDONSÁGOK FELÜLVIZSGÁLATA
  Ezután következhet a próbaút. Ennek során ellenőrizzük az autó alapvető menettulajdonságait, az egyes rendszerek működőképességét, a felszereltséget és az autó egyéb kellékeit. A próbaút rendszerint 10 percig tart.

 4. AZ AUTÓ EREDETISÉG VIZSGÁLATA ÉS A FUTOTT KILOMÉTEREK ELLENŐRZÉSE
  Amíg az autó próbaúton van megvizsgáljuk, hogy az elvégzett időszakos karbantartások és a megtett kilométerek megfelelnek-e a valóságnak; ellenőrizzük, hogy nem finanszírozza-e pénzügyi szolgáltató a gépjárművet, vagy nem képezi az végrehajtás tárgyát, valamint megnézzük, hogy a alvázszám és motorszám megfelel-e a forgalmi engedélyben szereplő adatoknak. Ellenőrizzük továbbá, hogy az autó nem szerepel-e az eltulajdonított autók rendőrségi adatbázisában.

 5. A KOCSI ÁTVIZSGÁLÁSA A SZERVIZBÁZISON / RÁMPÁN
  A próbaút után az autó rámpára kerül, ahol is tüzetesen ellenőrizzük az esetleges hibákat, vagy kopást. Megállapítjuk, hogy milyen szerviz-beavatkozásokat és költségeket igényelne, hogy az autót felkínálhassuk ügyfeleinknek és garanciát vállalhassunk rá.

 6. AZ AUTÓ DIAGNOSZTIKAI FELÜLVIZSGÁLATA ÉS AZ ESETLEGES SÉRÜLÉSEK ELLENŐRZÉSE
  Az autó műszaki állapotának ellenőrzését korszerű műszerekkel végezzük vagy a helyszínen, vagy egy külső szakműhelyben. Ez az ellenőrzés azért történik, hogy esetleg feltárjon olyan hibákat, működési problémákat, vagy kockázatokat, amelyeket olykor a szakembereink sem vesznek észre.

 7. ÁRMEGÁLLAPÍTÁS
  Az autó végleges árát befolyásolják illetve a következő tényezők befolyásolhatják: a felülvizsgálat eredményei, az autó egyéb adatai (kor, futásteljesítmény, szín, felszereltség stb.). Továbbá az árat befolyásoló tényezők lehetnek még: a piacon megjelenő hasonló autók ára és száma, a meghibásodási arány és az adott modell népszerűsége is.

 8. MEGÁLLAPODÁS AZ ÜGYFÉLLEL
  A fentiekben leírt folyamatok elvégzése után van lehetőség a megállapodásra és az autó vételárának kifizetésére. Az eddigi tapasztalatink alapján kijelenthetjük, hogy az ügyfeleink 90%-a elégedett volt az ajánlott árral!

 9. KÉSZPÉNZFIZETÉS
  Amennyiben az ajánlott árral egyetért, következik az adásvételi szerződés aláírása és a vételár készpénzben, vagy banki átutalással történő kifizetése. Az egész folyamat gyorsan, felesleges késlekedés nélkül zajlik. Minden formalitást elintézzünk Ön helyett, azaz nem kell az autót átíratnia és egyéb hivatalos ügyeket intéznie.

 

Kötelező okmányokért kattintson IDE