Cat with Attitude

Az új Forester tökéletes összhangot teremt a letisztult, modern formaterv, a hatékonyság és a kényeztető komfort között.

Segítségével még a legszokatlanabb feladatokat is könnyedén megoldhatja. Noha a merész design jóvoltából stílusosabbnak tűnik, mint valaha, mégis arra törekszik, hogy az elegánsan kiegyensúlyozott megjelenése összhangban legyen a tőle minden körülmények között elvárható megbízható teljesítménnyel.

Érdekel

Áttekintés

Ahol az élmények születnek. Új helyekre eljutni, új látványokban gyönyörködni, új élményekkel gazdagodni: ez minden kaland lényege, és egyben ez volt az újratervezett Forester megalkotásának célja is.

Szimmetrikus összkerékhajtás

A jármű feletti uralom önbizalmat ad, a stabilitás pedig agilitást eredményez.

Subaru Boxer

Elsősorban a kiegyensúlyozott SUBARU BOXER motorral összekapcsolt szimmetrikus összkerékhajtásnak köszönhető.

Praktikus megoldások

Kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógombos motorindítás

Kényelem

Nyolc irányban elektromosan állítható vezetőülés

Aktuális ajánlatunk

A jármű feletti uralom önbizalmat ad, a stabilitás pedig agilitást eredményez. Ez teszi igazán élvezetessé a Forester vezetését. Az alapfelszereltség része a SUBARU szimmetrikus összkerékhajtása, amelynek köszönhetően Ön minden körülmények között magabiztosan vezethet. A kiemelkedő biztonságról pedig a szintén szériafelszereltségű, egyedülálló vezetéstámogató rendszer, az EyeSight gondoskodik. Most ráadásul a 150 lóerős, 2.0i benzinmotorral szerelt összes Forester modell 1.000.000,- Ft kedvezménnyel lehet az Öné!

Kapcsolat felvétel