Cat with Attitude

Fedezze fel!

Merész vonalak. Kiszélesedő sárvédők. Mélyen formázott ék alak. Akár egy atléta, aki éppen elrugaszkodik a rajtvonalról. Az ECLIPSE CROSS elsuhan a járókelők előtt, akik ámultan figyelik a meredeken ívelő hátsó ablakát és egyedi stílusát. Megérkezett a Mitsubishi Coupé-SUV modellje, az Eclipse Cross.

Érdekel

Áttekintés

A sportos, aprólékosan kidolgozott vezetőfülkétől szaporábban ver a szív és fokozódik a vezetés öröme. Minden részlet úgy lett kialakítva, hogy nagyobb tudatosságot és befolyást tegyen lehetővé.
Így a vezetés intuitív élményt nyújt, minden parancsra közvetlen, egyenes válasszal.

Dinamikus, gazdaságos turbómotor

A jármű feletti uralom önbizalmat ad, a stabilitás pedig agilitást eredményez.

Technológia

A finomhangolt felfüggesztésnek, a pontosan reagáló kormányzásnak, illetve a ponthegesztéssel, szerkezeti ragasztókkal és a motor felett toronymerevítővel megerősített karosszéria páratlan szilárdságának köszönhetően

Biztonság

Az új ECLIPSE CROSS fejlett vezetést támogató rendszereivel még biztonságosabban és még magabiztosabban autózhat, akár autópályán közlekedik, akár egy kanyargós hegyi úton halad, vagy éppen egy parkolóból szeretne kiállni.

Kényelem

Az Eclipse Cross a belterében tökéletesen megtestesíti a SUV-okra jellemző erényeket - a magas ülési pozícióval biztosított jó kilátást, a sok helyet és a variálhatóságot.

Aktuális ajánlatunk

Mitsubishi Budapest készleten lévő, Eclipse Cross modellekre vonatkozik. Most akár 1.000.000Ft kedvezménnyel További részletekről kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat felvétel