Mint minden weboldal, a budapestautoszalon.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tájékoztatásért olvassa el Adatvédelmi Tájékozatónkat.

Mitsubishi filozófia

A Mitsubishi-nél olyan autókat tervezünk, amelyek:

  • illeszkednek az Ön életstílusához
  • megbízhatóak
  • praktikus kiegészítőkkel felszereltek
  • kívül-belül lenyűgözőek

 

Dizájn és sokoldalúság

Minden egyes modellünket az Ön igényeinek megfelelően terveztük.

A kis városi autóinktól a 7 üléses városi terepjárókig minden Mitsubishi modell az Ön elvárásainak megfelelően felszerelt. Modern biztonsági kiegészítőkkel, praktikus tároló rekeszekkel, és nagyszerű külsővel.

Megbízhatóság
Autóink minden egyes alkatrészét ismételt teszteknek vetjük alá.
Megszállottságnak tűnhet, de a Mitsubishi modellek megbízhatóságát Ön is értékelni fogja, amikor eljön a szervizelés ideje.


Tele hasznos kiegészítőkkel

Vegyük példának az Outlander gyermekfigyelő belső tükrét. Egy figyelmes apróság, melynek segítségével a sofőr biztonsággal figyelhet a hátul utazókra is. Vagy gondoljunk akár a Pajero szinte végtelen tárolási megoldásaira. Olyan autókat tervezünk, amelyek a legapróbb részletekig kihasználhatóak.


Nagyszerű külső

A Mitsubishi összes modellje a közös Mitsubishi formaterv alapján készül. A Mitsubishi modellek tervezésekor a nemzetközi Mitsubishi formavilágot tartjuk szem előtt: merész, kifejező vonalak kívül-belül. Olyan autókat tervezünk, melyekről sugárzik: a vezetés élmény.

Mitsubishi

1870-ben Yataro Iwasaki, egy japán rizskereskedő család gyermeke Tsukumo Shokai néven létrehozta saját kereskedőcégét, amelyhez három hajó is tartozott. 1875-ben Iwasaki új nevet adott cégének: Mitsubishi Gőzhajó Társaság. A családi címer három gyémántja, valamint egy baráti család három tölgylevelet ábrázoló címeréből alakult ki az embléma. „Mitsu” jelentése magyarul három, a „bishi” pedig a gyémánt japán elnevezése. A mai Mitsubishi-embléma 1914 óta változatlan. 1917-ben a Mitsubishi-birodalom hajói után megszületett az első sorozatban gyártott japán személyautó, a Mitsubishi A-modell. A hétüléses, favázas autóba 2,8 literes, négyhengeres, 35 lóerős benzinmotor került. Egy évvel később bemutatták a cég első teherautóját (T-1), 1920-ban elkészült az első Mitsubishi gőzmozdony, 1921-ben pedig levegőbe emelkedett a gyár első repülőgépe. 1933-ban a Mitsubishi bemutatta a világ első búvárhajóját, amely 1000 méteres mélységbe tudott leereszkedni. A ma több mint negyven óriásvállalatból álló Mitsubishi-csoport a világ egyik legnagyobb és legkiterjedtebb ipari konszernje. Ezek között szerepel az 1970-ben önállóvá vált Mitsubishi Motors Corporation éppúgy, mint a szórakoztató-elektronikával, telekommunikációval, számítástechnikával foglalkozó Mitsubishi Electric, vagy a fényképezőgépeiről ismert Nikon. Kevesen tudják például azt is, hogy a világ egyik legnagyobb bankját a Mitsubishi tudhatja magáénak, és hogy Japán egyik legnépszerűbb söre, a Kirin is a Mitsubishi-konszern terméke.
A Mitsubishi Motors Corporation mérnökei az elmúlt három évtizedben hihetetlen tempót diktálnak a fejlesztésben. Kifinomult motortechnika, többszelepes vezérlés, előbb mechanikus majd elektronikus befecskendezés, közvetlen benzinbefecskendezés (GDI-technológia), összkerék-meghajtás és összkerék-kormányzás, elektronikus motor- és futómű-felügyeleti rendszer, nem utolsó sorban magas szintű biztonsági és környezetvédelmi megoldások jelzik: A Mitsubishi a világ élvonalába tartozó autók gyártása mellett kötelezte el magát